Maak tijd vrij voor jezelf met deze heerlijke
cursus in zelfliefde !

Wat is zelfliefde?

Meer zelfliefde ontwikkelen gaat niet over egoïstisch zijn en alleen aan jezelf denken. Wanneer je je zelfliefde vergroot, respecteer en waardeer je jezelf en leer je meer van jezelf houden. Hierdoor maak je gezonde keuzes in je leven en kan je er uiteindelijk ook voor anderen zijn op een gezonde manier. Wanneer je lief bent voor jezelf, meer voor jezelf durft kiezen en jezelf liefhebt, ben je meer jezelf. Als je je zelfliefde vergroot en daardoor meer jezelf kan zijn, inspireer je ook anderen om zichzelf meer lief te hebben en meer zichzelf te zijn. Je kan de eerste stappen zetten door zelfliefde oefeningen te doen, of een meditatie. We kunnen allemaal meer leren over zelfliefde en er daardoor in groeien. We kunnen allemaal leren meer van onszelf te houden. Laten we dit pad samen opgaan!

cursus zelfliefde

Lukt het jou ook niet goed om écht van jezelf te houden? 

 • Is het voor jou moeilijk om meer tijd voor jezelf te maken?

 • Slorpt het dagelijkse leven je op waardoor je geen me-time momentjes inplant?

 • Vind je het moeilijk om lief voor jezelf te zijn?

 • Weet jij niet hoe je je zelfliefde kan vergroten?

 • Vind je het spannend om tijd met jezelf te spenderen?

 • Merk je dat je soms hard voor jezelf bent of blijft doordoen in plaats van te stoppen?

 • Zoek je afleiding om maar niet alleen te moeten zijn en wat er zich afspeelt in jouw leven?

 • Voel je je soms onzeker of vind je jezelf niet goed genoeg? 

 • Vind je het soms moeilijk om om te gaan met wat je voelt in bepaalde situaties?

 • Vind je het een uitdaging om te kijken naar de moeilijkere dingen die spelen in jouw leven?

 • Verlies je regelmatig je energie, laat je mensen over je lopen of heb je moeite met je grenzen te stellen?

 • Weet je niet goed wat je wil of wie je bent en zou je jezelf graag beter leren kennen?

 • Weet je wel wat je wil maar merk je toch dat er iets mist?

 • Heb je al oefeningen of meditaties uitgeprobeerd maar werkten ze niet voor jou?

 • Of ben je gewoon benieuwd en voel je je aangetrokken tot deze cursus?

Wat als deze dingen zouden veranderen omdat jij van jezelf hebt leren houden?

Zou het niet fantastisch zijn om jezelf beter te kennen, te weten wat je wil en je behoeftes te kennen? Om zonder  vervelend gevoel je grenzen te durven stellen en communiceren? Of dat het je lukt om alleen te zijn en er van te genieten? Stel je voor dat je durft uitspreken wat jij denkt en je durft tonen wie jij bent. Dat je je gedachten en emoties herkent en ze omarmt. Dat je lief bent voor jezelf en je daardoor beter voelt.  Dat je hebt durven kijken naar de dingen waar je eerst niet naar durfde kijken en dat je een grote bevrijding voelt! Of dat bepaalde relaties en situaties in je leven veranderen doordat jij je zelfliefde hebt vergroot!

Het hoeft niet bij 'wat als' te blijven. Deze cursus in zelfliefde 'bloemetjes voor jezelf' kan jou hierbij helpen!

"Wat een prachtig boeketje was dit!

Aan de hand van oefeningen en aanstekelijke filmpjes krijg je stap voor stap meer inzicht in jezelf waar je vervolgens verder mee aan de slag gaat.

Iedere module was een verrijking en alles zit heel logisch in elkaar. Door deze cursus te volgen gun je jezelf quality time met de belangrijkste persoon in je leven."

~ Steffi V.

Deze cursus zelfliefde is de ideale manier om jezelf beter te leren kennen!

Deze cursus in zelfliefde heet 'Bloemetjes voor jezelf'. We geven allemaal wel eens bloemetjes aan iemand anders, maar wat als we ook bloemetjes aan onszelf zouden geven?

 

Deze cursus 'bloemetjes voor jezelf' bestaat uit 7 verschillende modules die je op je eigen ritme kan doorlopen. Elke module kan je zelf inplannen wanneer het voor jou past. Je kan ook steeds terug naar een module om iets opnieuw te doen of te bekijken.  Dit geeft jou de vrijheid om de cursus te doorlopen op de manier die het beste bij jou past!

 

Bovendien duurt de cursus zo lang of zo kort als je zelf wil! De cursus is ontwikkeld om in 7 weken te doorlopen, maar je krijgt toegang voor 6 maanden. Op deze manier heb je de ruimte om de cursus volledig op je eigen ritme te doorlopen.

De cursus kost 44 euro en is de ideale start om jezelf beter te leren kennen, dieper op jezelf in te gaan en de eerste stappen te zetten naar jezelf (dieper) liefhebben. Elke module, elke oefening of elk filmpje is een gezellig `me-time` momentje.

Wat gaat deze cursus voor mij veranderen?

Jezelf graag zien is natuurlijk een heel proces waar tijd voor nodig is. Dit gaat niet op 1,2,3. 'Wat gaat deze cursus dan veranderen?' hoor ik je al denken. Wel, deze cursus begeleid jou telkens opnieuw in het lief zijn voor jezelf via verschillende oefeningen en methodieken, waardoor je een nieuwe gewoonte creëert. 

 

Er wordt vaak gezegd dat ons onderbewustzijn 95% van ons gedrag en handelen stuurt. Het is dus ook het onderbewuste dat er voor zorgt dat bepaalde situaties, patronen, gewoontes en dynamieken in jouw leven zich blijven herhalen. Deze cursus werkt met reflectie opdrachten en meditaties waardoor je zaken die nu in je onbewuste zitten, bewust maakt. Vanaf dat deze in je bewustzijn komen, vanaf dat jij je bewust bent van bepaalde zaken, heeft er zich eigenlijk al een verandering plaatsgevonden. Dit is het begin van iets nieuws! Hoe meer je er bewust mee bezig bent, hoe meer je een boodschap geeft aan jezelf en hoe meer je veranderingen zal opmerken.

Wat haal ik uit deze cursus?

 • Elke module van de cursus is een gezellig, ingepland me-time momentje waar er ruimte is om lief te zijn voor jezelf zodat je een nieuwe gewoonte creëert

 • Je krijgt meer inzicht in wat zelfliefde is, waardoor je beter kan herkennen in je eigen leven waar je je zelfliefde kan vergroten of ontwikkelen 

 • Je leert herkennen hoe je tegen jezelf praat en hoe je die kritische stem kan omdraaien, zodat je op een constructieve en gezonde manier tegen jezelf leert praten. Dit kan er ook voor zorgen dat je meer zelfvertrouwen ontwikkelt.

 • Je leert jezelf gronden en energetisch beschermen waardoor je minder energie verliest en dichter bij je eigen energie kan blijven, in plaats van ook de energieën van anderen in jouw energieveld te hebben. 

 • Je leert je emoties beter begrijpen en waarom ze naar boven komen. Als je begrijpt wat de achterliggende reden van emoties is, kan je met meer mildheid en liefde naar jezelf en anderen kijken

 • Je leert hoe je eigen (oude) pijnen kan helen, door emoties te voelen in je lichaam. Dit kan enorm bevrijdend werken!

 • Je leert op een holistische manier lief zijn voor jezelf. omdat je met verschillende delen van jezelf werkt, niet enkel de rationele kant. In het Westen wordt er vaak gefocust op het rationele, terwijl voor dieper verandering het gevoel en het onbewuste best ook meegenomen worden.

 • Je krijgt helderheid in wie je bent, wat je wil, wat je nodig hebt, wat voor jou echt belangrijk is en wat jouw prioriteiten zijn. Dit zorgt ervoor dat je een leidraad krijgt voor de dagdagelijkse of grote keuzes in jouw leven en dat je een rust kan gaan ervaren.

 • Je leert herkennen waar jouw grenzen liggen waardoor het gemakkelijker wordt om te begrijpen wat jij nodig hebt om je goed te voelen

 • Je leert hoe je jouw grenzen kan communiceren naar anderen via verbindende communicatie. Hierdoor kan je voor jezelf opkomen én tegelijkertijd zorg dragen voor de relatie met de ander

 • Je leert hoe jij je leven in eigen handen kan nemen doordat je leert te werken met de zaken waar je wél controle over hebt. Focussen op waar je wel controle over hebt draagt bij tot een groter gevoel van geluk.

 • Je krijgt verschillende tips hoe je in je dagelijkse leven zelfliefde kan integreren 

 • Je leert doelen en acties stellen om meer met zelfliefde aan de slag te gaan doorheen jouw leven zodat je ook na de cursus de reis van zelfliefde verder kan zetten

Patricia deelde in het kort haar ervaring met de cursus op Instagram & ik dacht: "dat is ook leuk om op de website te delen!" Zie hier:

Hoe verloopt de cursus ?

Online, via deze website, met gevarieerde modules!

De modules bestaan uit verschillende thema's en werkvormen waardoor het telkens verrassend en nieuw is! Ze bevatten filmpjes waarin ik iets uitleg, presentaties, visualisaties, meditaties, verschillende (reflectie) oefeningen of opdrachten en leuke extra's. Wat ik leerde uit verschillende opleidingen en doorheen mijn leven, zit mooi samengevat in deze cursus, waardoor jij het niet meer zelf hoeft op te zoeken!

 

Elke module werkt verder op de vorige module. De modules duren tussen 1 en 2 uur om af te ronden. Tussen de modules heb je de mogelijkheid dingen uit te proberen waardoor je zelfliefde steeds meer in je dagelijkse leven kan integreren. Er zijn veel concrete en praktische opdrachten die je meteen kan toepassen!

Iedereen vanaf 14 jaar kan deze cursus doorlopen. Het is gestructureerd en in eenvoudige taal uitgelegd. Je doorloopt de cursus zelfstandig en hebt de vrijheid om de modules zelf in te plannen. Jij maakt dus telkens een afspraak met jezelf voor de volgende module & ik begeleid je aan de hand van filmpjes en oefeningen in de modules. Zo gaan we samen op pad!

Hey, ik ben Ama! Door de jaren heen maakte ik verschillende situaties mee, meestal in relatie tot andere mensen, waar in ik besefte dat ik eigenlijk niet helemaal mezelf was. Laat staan dat ik lief voor mezelf was.

Ik zei geregeld 'ja' wanneer ik eigenlijk vanbinnen 'nee' voelde, ik wilde liever mensen het naar hun zin maken en 'people pleasen', ook als dat betekende dat ik mijn eigen grenzen daarbij overschreed. Ik voelde vanbinnen dat er iets niet juist voelde wanneer ik mijn eigen grenzen overschreed, maar ik was niet verbonden met mijn eigen emoties. Ik wist niet hoe dat moest, waardoor ik ook niet kon luisteren naar wat er zich daar eigenlijk afspeelde. Ik kon heel hard zijn voor mezelf en de lat erg hoog leggen. Dat laatste is nog steeds een les voor me. Net zoals de hele zelfliefde reis een levensreis is! Maar ik ben er erg in gegroeid en kan alvast zeggen dat ik mezelf echt graag zie & daardoor ook andere beslissingen maak en in andere situaties leef!

Dit is te danken aan verschillende opleidingen die ik deed, ervaringen die ik had, wijsheden die mensen die ik tegenkwam met me deelde of dingen die ik leerde al reizend en levend in andere landen. Ik heb zoveel dingen geleerd die zowel mij als anderen hebben geholpen! En al deze kennis en oefeningen zitten samengevat in deze cursus, waardoor jij het zelf niet meer hoeft te gaan opzoeken!

heb jezelf lief

Heb ik hier wel tijd voor?

Ik kan me voorstellen dat dit alles overweldigend of veel klinkt. Maar als deze cursus je aanspreekt, dan is het eigenlijk vrij simpel. Als je niet weet of je hier tijd voor kan vrijmaken, dan wil dat zeggen dat je niet weet of je tijd voor jezelf wil vrijmaken. En laat dát nu net hetgeen zijn wat je eigenlijk, bewust of onbewust, verlangt of nodig hebt! Bovendien heb je een half jaar toegang tot de cursus om hem helemaal af te werken.

 

Tijdens de cursus leer je jezelf en je prioriteiten ook beter kennen waardoor je mogelijks andere beslissingen gaat maken die een invloed hebben op je tijdsindeling waardoor je uiteindelijk zelfs tijd wint. Soms geven we zoveel tijd, energie en geld aan zaken omdat we denken dat die iets voor ons gaan oplossen, onze leegte gaan vullen, ons liefde gaan geven, ons leven gaan veranderen. Vaak hebben we dan ons geld en onze energie uitgegeven, maar bevinden we ons nog steeds in dezelfde situatie of is er toch niet zoveel veranderd! In deze cursus ga je met jezelf aan de slag, waardoor je de kern van vele andere zaken in je leven ook aanpakt.

Natuurlijk is deze cursus geen therapie, maar de verschillende modules kunnen wel therapeutisch werken. Deze cursus kan veel teweeg brengen en veranderen bij jezelf en daarom ook in je leven. En dat, dat is goud waard!

Hoeveel kost de zelfliefdecursus 'bloemetjes voor jezelf'?

Jouw investering in deze zelfliefdecursus bedraagt 44 euro.

Jezelf graag zien en werken rond zelfliefde is een boeiende en verrijkende reis! Deze cursus in zelfliefde is hier in de perfecte start én verdieping! Zie het als een cadeautje voor jezelf, waarin je ook energetisch een dikke JA zegt tegen jezelf :-)

Hier nog enkele getuigenissen van mensen die de cursus helemaal doorliepen. Getuigenissen kunnen soms meer zeggen dan de uitleg die ik hier boven heb geschreven. Deze getuigenissen komen uit de laatste module van de cursus, waar ik plaats voorzie voor feedback (vandaar de hartjes die ze geven die er als sterretjes uitkomen, haha!)

cursus zelfliefde getuigenis
mediteren en cursus zelfliefde
oefeningen cursus zelfliefde
helende cursus
cursus zelfliefde

Extra mogelijkheid:

Er is de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek tijdens of na deze cursus aan te vragen. We kunnen dan samen dieper in gaan op hoe de cursus voor jou is, waar je rond werkt of dieper op wil in gaan/over wil praten/ over wil terugkoppelen. We kunnen ook andere zaken uit jouw leven of waar jij rond wil werken verder exploreren. Alles is mogelijk. Je kan meer lezen op de pagina intuïtieve coaching, want dit is een service die ik sowieso aanbied. Dit persoonlijk gesprek is niet inbegrepen in de prijs van de cursus. Het is ook hier belangrijk om me tijdig te contacteren, omwille van wachtlijsten.

Heb je interesse maar zit je nog met iets?
Heb je nog een vraag? Of wil je graag iets bespreken?Aarzel niet om me een mailtje te sturen! Ik ben er voor je. Ik reageer zo snel mogelijk.