Bloemetjes voor jezelf!

Zelfliefde gaat niet over egoïstisch zijn en alleen aan jezelf denken. Het gaat over jezelf respecteren en waarderen en graag zien, waardoor je gezonde keuzes maakt in je leven en er uiteindelijk ook voor anderen kan zijn op een gezonde manier. Wanneer je jezelf volledig liefhebt, ben je meer jezelf.

 

Meer jezelf liefhebben en daardoor meer jezelf zijn, inspireert anderen ook om zichzelf meer lief te hebben en meer zichzelf te zijn.

Bloemetjes voor jezelf.PNG

Deze serie rond zelfliefde bestaat uit verschillende modules. Elke module gaat over iets anders en werkt verder op de vorige module. De modules bevatten onder andere filmpjes waarin ik iets uitleg, (reflectie) oefeningen, visualisaties of meditaties. 

 

De bedoeling van deze serie is dat je dieper ingaat op jezelf, jezelf beter leert kennen en de eerste stappen zet tot jezelf (dieper) lief hebben. Daarom is het goed om elke module, elke oefening dat je doet of filmpje dat je ziet te beschouwen als een `me-time` momentje. Een momentje dat is ingepland voor jezelf, waar je het liefste niet gestoord wordt en waar je het gezellig maakt met bijvoorbeeld een kopje thee of een sapje bij de hand. Of misschien enkele kaarsjes. Zo creëer je, door de serie te doen stilletjes aan een nieuwe gewoonte waar je tijd voor jezelf neemt.

 

Je zelf graag zien en werken rond zelfliefde is natuurlijk een hele reis die je doormaakt, deze modules rond zelfliefde kunnen hier in een start zijn. Zie het als een cadeautje voor jezelf, waarin je ook energetisch een dikke JA zegt tegen jezelf :-)

Wat haal je uit deze cursus?

- meer inzicht over wat zelfliefde is

- exploreren van de manier hoe je tegen jezelf praat

- werken rond je emoties en de connectie met zelfliefde

- een duik in wie je bent en wat je hart verlangt

- je behoeftes leren kennen & stellen van grenzen

- stellen van doelen en acties om meer met zelfliefde aan de slag te gaan

- doorheen de cursus: me-time momentjes & ruimte om lief te zijn voor jezelf

Voor wie is deze cursus?

- iedereen die Nederlands spreekt
- iedereen die ouder is dan 14 jaar (richtleeftijd)
- van zichzelf weet dat zij/hij gedisciplineerd is om dit op zichzelf te doen
- iedereen die de tijd kan en wil maken om alle modules te doorlopen

- voor iedereen die (1 of meerdere puntjes): 

 • het voelt kriebelen na alles hierboven gelezen te hebben

 • zin heeft om me-time momentjes in te lassen

 • zin heeft om dieper in zichzelf te duiken en te reflecteren over zichzelf

 • onzeker is

 • zichzelf niet goed genoeg vindt

 • hard voor zichzelf kan zijn 

 • geen tijd voor zichzelf maakt 

 • nooit stopt en blijft doordoen

 • veel geeft, maar moeite heeft met ontvangen

 • lief voor zichzelf wil zijn

 • in haar/zijn kracht wil staan

 • de eigen grenzen en behoeften wil leren kennen

 • de eigen grenzen wil leren stellen/communiceren

 • beter wil weten wat zij/hij wil

 • zichzelf beter wil leren kennen

Belangrijke opmerkingen voor je start:

Deze cursus is een beginnende start om jezelf beter te kennen en meer lief te hebben. maar verwacht geen toverstaf. jezelf graag zien is een heel proces, daar is tijd voor nodig en dat gaat niet op 1,2,3. Lief blijven voor jezelf, geduld hebben en blijven oefenen is de boodschap. Zie deze cursus als een manier hoe je bepaalde zaken die nu in je onbewuste zitten, bewust kan maken. Hoe meer je er bewust mee bezig bent, hoe meer je een boodschap geeft aan jezelf en hoe meer je veranderingen zal opmerken.

 

- Ondanks dat deze cursus therapeutisch kan werken is deze cursus is geen therapie. Het is ten zeerste aangeraden professionele hulp in te schakelen als je met diepe trauma's en pijnen zit of van jezelf merkt dat het echt niet goed met je gaat of je in een depressie zit.

 

- Deze cursus doorloop je zelfstandig. Ik begeleid je natuurlijk in filmpjes en met oefeningen, maar je gaat er uiteindelijk alleen mee aan de slag. Dit wil zeggen dat er discipline nodig is om de cursus tot een goed einde te brengen. Dit kan streng klinken maar eigenlijk is het niet zo moeilijk. Je kan het zien als een 'date' of afspraak met jezelf. Een afspraak waar je tijd voor jezelf vrijmaakt en je je zet aan de verschillende oefeningen. We maken vaak afspraken met familie, vrienden, collega's, maar hoe vaak spreken we eigenlijk met onszelf af? 

 

- De cursus bestaat uit 7 modules. Vanaf dat je een module bent begonnen, is het aangeraden om die in een stuk af te werken. Maar als het voor jou op een andere manier beter werkt, kan je het ook in stukjes doorlopen. Elke module duurt tussen 1u en 2u om af te ronden. Dit hangt uiteraard ook af van hoeveel je er zelf in investeert.

 

- Vanaf dat je de cursus hebt aangekocht, heb je 7 weken de tijd om de cursus af te ronden. Het is aangeraden om meteen te beginnen omdat er best soms enkele dagen tussen de modules zitten, om enkele zaken te verwerken of te kunnen uitproberen. Tegelijkertijd heb je de ruimte om de cursus volledig op je eigen ritme te doorlopen.

- Wanneer je deze cursus aankoopt, vertrouw ik op je eerlijkheid en dat je deze aankoopt voor jezelf. Indien je het cadeau wil doen, kan je het aankopen op de website met het e-mailadres van de persoon aan wie je het cadeau wil doen. Als je andere geïnteresseerden kent, kan je hen verwijzen naar mijn website waar zij ook de cursus kunnen aankopen.

Extra mogelijkheden:

-Er is de mogelijkheid om voor, tijdens of na deze cursus een auralezing te doen. Dit kan een algemene auralezing zijn of een specifieke auralezing rond het thema van zelfliefde. Deze auralezing is niet verplicht en dus ook niet inbegrepen in de prijs van deze cursus maar wel aangeraden omdat een auralezing heel veel inzichten kan geven over wie je bent, waar je blinde vlekken liggen, wat je patronen zijn, waar je aan kan werken, welke talenten je hebt, enzoverder. Voor de auralezingen werk ik met een wachtlijst dus is het goed om me tijdig te contacteren zodat het duidelijk voor je is wanneer de auralezing zal doorgaan


- Er is ook de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek tijdens of na deze cursus aan te vragen. We kunnen dan samen dieper in gaan op hoe de cursus voor jou is, waar je rond werkt of dieper op wil in gaan/over wil praten/ over wil terugkoppelen. We kunnen ook andere zaken uit jouw leven of waar jij rond wil werken verder exploreren. Alles is mogelijk. Je kan meer lezen op de pagina intuitive coaching, want dit is een service die ik sowieso aanbied. Dit persoonlijk gesprek is niet inbegrepen in de prijs van de cursus. Het is ook hier is belangrijk om me tijdig te contacteren, omwille van wachtlijsten.

Hoeveel kost de cursus?

44 euro

Van 28 juni tot 30 juni 2021 is er een early bird prijs voor 22 euro!