top of page

vr 11 aug

|

Antwerpen

Fundraiser Sungyata

Een gezellige avond met heerlijk Ethiopisch eten. Alle winst gaat naar Sungyata!

Tickets are not on sale
See other events
Fundraiser Sungyata
Fundraiser Sungyata

Time & Location

11 aug 2023, 17:00

Antwerpen, Statiestraat 175, 2600 Antwerpen, Belgium

Guests

About the event

Yaay! Een derde fundraiser georganiseerd door Ayeyosplace, voor Sungyata! Sungyata is een community centrum dat momenteel wordt gebouwd in Ghana. De vorige fundraisers hebben enorm bijgedragen aan dit project en wegens succes organiseren we nu een derde fundraiser! Lees hieronder even de details door:

Je bent van harte welkom om heerlijk Ethiopisch te komen eten op vrijdag 11 augustus vanaf 17u.

Hannah Ama Boakye, de founder van Sungtaya, zal ook live aanwezig zijn en de aanwezigen toespreken in het begin. We bekijken nog even of het een interview wordt of een openingsspeech. Maar als je vragen hebt over het Sungyata project die je graag beantwoord ziet, kan je die doorsturen naar ayeyosplace@gmail.com ;-) 

Indien je er niet om 17u kan zjin, maar nog steeds gezellig wil komen eten, we got you! Kom gewoon wanneer voor je past. Je zal kunnen eten tot 20u ongeveer.

De minimumprijs voor deze avond is 45 euro, maar je kan zelf kiezen om meer toe te voegen aan de prijs als je meer wil doneren aan het Sungyata project. Je kan dit kiezen wanneer je je ticketje koopt. Alle winst van deze avond gaat naar Sungyata.

Inclusief de prijs is het volgende:

- Hapjes: Somalian Sambusa, Ayeyos veganistische wrap, Fried plantain & Tabouleh

- Hoofdgerecht: Ethiopische maaltijd (plant based)

- & een verrassingsdessert!

Het eten is plant based! Indien je glutenvrij eet, stuur dan een mailtje naar ayeyosplace@gmail.com, dan houden we daar rekening mee.

Er zal vanaf 20u ook andere gezelligheid voorzien worden (denk aan poezie, DJ, ...) zodat we er samen een fantastische avond van kunnen maken.

We kijken er al naar uit!!

Is het niet geweldig om een project te steunen en tegelijkertijd op deze manier zelf heerlijk te kunnen eten en samenzijn? Wat een win win situatie! Suuuuuuuuper bedankt om op deze manier je steentje bij te dragen aan een community centrum in Ghana dat, eens geopend, veel zal betekenen voor de jeugd in de community en de verschillende mensen die er zullen komen. Hier kan je trouwens meer lezen over het Sungyata project als je interesse hebt!

Danku, danku, danku!

Danku voor je steun!!

En tot de 11e!

Groetjes,

Ali van Ayeyosplace & Hannah Ama Boakye!

Share this event

bottom of page